La barca

Des de la dècada dels 50 la Marinada ha estat donant servei a tots aquells que volen gaudir d’una estona de navegació per davant la costa.

D’ençà que en Joan Ponsarnau, després de jubilar-se cap a l’any 1995, traspassés la barca a l’Huc Pujol, ell ha continuat cuidant-la amb molta cura i lluitant perquè la Marinada continués sent la “golondrina” d’Arenys.

Ha sigut l’any 2021, quan l’Huc, que sempre ha portat aigua de mar a les venes, s’ha pogut jubilar i ha traspassat el negoci a Roger Ponsarnau, que és al nét de l’antic patró i propietari. Una forma molt bella de tancar el cercle i continuar donant vida a la Marinada.

La barca encara dona servei a la Vila, fent sortides amb escoles, instituts i casals que vénen a Arenys per conèixer el port, la platja i el mar.

També pots reservar la barca per fer tota classe d’activitats, celebracions, sortides familiars, banyar-te a mar obert, sortides de pesca, música, etc.

Així mateix, ofereix durant els mesos d’estiu, les sortides regulars. Voltes de 30 minuts per navegar i veure el poble des de la costa.